Over Fietsen Van der Veken

Al meer dan 20 jaar een referentie in de regio

Bart Van der Veken

Al meer dan 20 jaar is Fietsen Van der Veken een vaste referentie op het gebied van fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes.

Bedrijfsleider Bart van der Veken is steeds innovatief gebleven en heeft regelmatig geïnvesteerd in de nieuwste technieken en accessoires. 

Door het grote succes van de winkel in het centrum van Retie zijn we in december 2016 verhuisd naar een groter pand in Retie, in de Veldenstraat. 

De huidige showroom in Retie heeft een compleet en gevarieerd aanbod, tot en met  speed pedelecs van Strömer. In 2018 hebben we een tweede vestiging geopend in Turnhout. Op die manier helpen we nog meer mensen bij het kiezen van hun droomfiets.

Waarom kiezen voor Fietsen Van der Veken?

01

Kwaliteit

Fietsen Van der Veken staat bekend om kwalitatieve fietsen. We kiezen bewust voor premium merken. Dat komt jouw veilgheid, comfort en gbruiksgemak ten goede.

02

Service

Je bent steeds welkom om beroep te doen op onze service. Onze werkplaats is rechtstreeks bereikbaar en staat met de glimlach voor je klaar.

03

Kennis

We scholen ons permanent bij op technisch en technologisch vlak. Op die manier voeren we alle herstellingen vlot uit en zijn we in staat om je vragen correct te beantwoorden.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

We staan voor je klaar om te luisteren naar je wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar de fiets die best past bij jouw situatie. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.